Våre tjenester

Sveising

Vi har nytt og moderne utstyr for sveising i stål, rustfritt, syrefast og aluminium. Våre sveisere har lang erfaring og god utdanning i sveisefaget, og vi har sveisesertifikater for en rekke sveisemetoder. Vi har kun godkjente sveisere, og sveiser produkter for offshore-virksomhet. Vi har en rekke sveiseprosedyrer (wps) og godkjente sveisekvalifiseringer (wpqr).

Vannskjæring

Nøyaktig og rask produksjon av dine produkter ved vannskjæring basert på dine tegninger. Med vår vannskjærer kan vi arbeide i de aller fleste materialer, harde som myke. Vi kutter i alt fra gummi, keramikk, stein og fliser, marmor, plast, kompositter, glass og alle metaller som kobber, stål, titan, aluminium, syrefast og rustfritt stål. vi skjærer i tykkelser fra 0,5mm til 150 mm. Maskinen har et skjærebord som tar platestørrelser opp til 2000x3000mm.

Laserskjæring

Vår laserskjærer gir høy fleksibilitet og spennende produksjonsmuligheter med komplekse konturer. Maskinen skjærer meget raskt og nøyaktig og leverer komponenter med topp kvalitet. Vi skjærer i metallplater som svartstål, aluminium, titan, rustfritt og syrefast stål fra tykkelse 0,1mm til 12mm. Vi skjærer platestørrelser opp til 1500x3000mm. Det er lite behov for etterarbeid på ferdige emner. For å sikre mest mulig effektiv produksjon, er maskinen utstyrt med automatisk inn- og ut-laster.

Knekking

Vi har flere kantpresser som knekker opp platedetaljer med høy nøyaktighet. Vi knekker plater i opptil 3000mm bredde, og med en kapasitet opp til 170 tonn. Vi har et stort utvalg av verktøy til disse maskinene, og knekker opp plater i tykkelse opp til over 10mm med høy nøyaktighet.

Gravering

Vår lasermaskin kan gravere i metall-overflater. Laseren arbeider uten mekanisk slitasje eller påvirkning av emnet som skal merkes. Du kan oppnå tre forskjellige effekter med lasergravering – termisk merking i overflaten, fjerning av materiale eller fjerning av overflate lag. Vi kan laser-gravere store overflater, da maskinen kan ta platestørrelser opp til 1500x3000mm.

BIL-PÅBYGG

Sipro AS produserer komplette bilpåbygg til Orica AS. Herunder produksjon av ramme, plan, tak og vegger, side-presenning og montasje av kraftuttakspumper for hydraulikk. Vi monterer undekjørings-hinder og annet påkrevd utstyr på bilene. Sipro AS produserer komplett prosessanlegg med tanker og pumper og monterer full elektro-oppkobling og PLS-styring av prosessen. Tankene blir produsert med godkjenning og sertifisering av DNV. Lastebilene godkjennes etter vegvesenets strengeste klasse, MEMU godkjenning.

TEGNING OG KONSTRUKSJON

Vår tegne- og konstruksjonsavdeling har høy kompetanse på autocad, og kan bistå våre kunder på tegning og utvikling av produkter. Vi tegner selv i 2D og 3D, og mottar tegninger fra kunder – som blir lagt ut som program for våre produksjons maskiner.

Maskinering

Vi har høyt kvalifiserte samarbeidspartnere på maskinering, og påtar oss oppdrag av ulik art innen fin – og grov maskinering. Dette er leverandører med stor fleksibilitet, og med moderne maskinparker.

Avansert forming

Vi har valseutstyr for å valse plater til en sylinder eller bøye en platedetalj til et bestemt vinkelmål. Våre medarbeidere har stor kompetanse på denne formingsmetoden.

Vi har avansert utstyr for å presse inn selv-festende muttere og skruer i platedetaljer av forskjellige typer materialer. Det finnes et stort utvalg av muttere, skruer, avstandsstykker og låse-anordninger som kan presses fast i platedetaljer.

Kundespesifikke løsninger

I alle år har våre medarbeidere bistått kunder med spesialtilpassede løsninger innen plateutlegg og konstruksjoner, og spesielle løsninger innen design og formgiving. Vi har produsert detaljer for utsmykking av kirker og andre bygg, og vi har laget kunstverk for flere kunstnere. Vi har medvirket til utvikling av medisinsk utstyr, og vi har utviklet andres, og egne løsninger innen prosessutstyr og ventilasjonsutstyr. Vi innehar kompetanse innen hydraulikk og pneumatikk, lager komplette avanserte prosessanlegg for kunder, og har stor kompetanse innen automasjon, konstruksjon, prosjektledelse og innkjøp. Vi er en foretrukken produsent for en rekke kunder innen offshore, medisin, våpenindustri, elektronikk og prosessindustri. Tegninger og underlag fra våre kunder behandles selvfølgelig konfidensielt!

Følg oss

Lokaler

Sipro AS
Nedre vei 8, bygg 15
3183 Horten

Kontakt

Konstruksjon: 993 43 143
Produksjon: 993 43 143
post@sipro.as

Levert av Ascentia AS